13-то издание на международния фестивал за съвременен танц ще се

...
13-то издание на международния фестивал за съвременен танц ще се
Коментари Харесай

ONE DANCE WEEK 2020 ще се проведе през пролетта на 2021 година

13-то издание на интернационалния фестивал за актуален танц ще се случи от 13 май до 6 юни на `21-ва година. Постоянно изменящите се условия за потреблението на театрите (до 30% от потенциала ), както и изцяло влошаващата се картина с разпространяването на вируса в страната, доведоха до това тежко за нас решение. Здравето на всички фенове на актуалния танц, както и на артистите, поканени да вземат участие в програмата на фестивала, е от първостепенно значение и не бихме желали да го подлагаме на риск.
Съвсем скоро ще обявим и цялата стратегия на 13-то издание на ONE DANCE WEEK.
Представянето на най-новата театрална творба на Димитрис Папайоану в Пловдив ще се организира на 13, 14, 15 и 16 май 2021. Всички закупени билети за датите 3 и 4 септември 2020 важат без презаверка за датите 13 и 14 май 2021. Разпродадените места ни въодушевиха да договорим още две спомагателни дати и по този начин в програмата на фестивала за 2021-а представянията на спектакъла на Папайоану стават общо 4. Билети за 15 и 16 май са към този момент в мрежата на еPay.
Предвидената за май 2020 година световна  премиера на дълго чакания театър на Димитрис Папайоану не се състоя поради международната пандемия и се чака през декември в Атина. Българската аудитория още веднъж ще е бъде една от първите в света, която ще има изключителната опция да се допре до новото произведение на един от най-значимите международни актьори в региона на актуалните изпълнителски изкуства.


Кадър от подготовка © Julian Mommert
Спектакълът ГРАЦИИ на италианската хореографка Силвия Грибауди, който беше плануван за 20 септември 2020 година в Дом на културата “Борис Христов ”, ще бъде показан на 6 юни 2021 година, като част от 13-ото издание на ONE DANCE WEEK.
Епидемичната  конюнктура в страната и рестрикциите за провеждането на културни събития на закрито постановиха преместването на фестивала през май-юни 2021. Всички закупени билети за спектакъла важат без презаверка за 6 юни 2021 година Допълнителна информация ще намерите тук.
За голямо страдание на уредниците европейската премиера на спектакъла ПИСЪКЪТ НА МЕДУЗИТЕ на канадския хореограф Алън Лейк отпадна от програмата на 13-ото издание на ONE DANCE WEEK. Причината е съвпадане сред новите дати на фестивала напролет на 2021 година и от дълго време плануваното турне на компанията в Мексико по същото време.
Всички, закупили билети за спектакъла на 27 септември в Дом на Културата “Борис Христов ” в Пловдив, могат да върнат своите билети на касите на EasyPay в цялата страна, с краен период 30 септември 2020 година, а спомагателна информация ще намерите тук.
Билети за спектаклите през май месец 2021 в Дом на културата “Борис Христов ” към този момент можете да намерите на касите на EasyPay и онлайн от мрежата на EpayGo.
За повече информация следете  www.onedanceweek.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР