13-те награди Емми не са единственото признание за Наследници. Струват

...
13-те награди Емми не са единственото признание за Наследници. Струват
Коментари Харесай

Шокиращите изненади във финалния сезон на серала Наследници

13-те награди Емми не са единственото самопризнание за " Наследници ". Струват ни се даже малко за видимо семплия сюжет на сериала на Джес Армстронг - четирите деца на медийния магнат Логан Рой се мъчат да го смъкват от " трона " на корпоративната му империя.

Идва ли финалът на " Наследници "

Какво знаем за четвърти сезон на сериала

Това се случва в продължение на три сезона, които гледаме от 2018 година, а тази пролет ще забележим четвъртия и заключителен сезон на " Наследници ", в който се чака да има развръзка.

И тя е " шокираща " съгласно мненията на Военновъздушни сили и други интернационалните медии, получили прелиминарен достъп до четири от епизодите на новия сезон.
 Сара Снук и Матю Макфейдън на премиерата на четвърти сезон

Сара Снук и Матю Макфейдън на премиерата на четвърти сезон

Матю Макфейдън, който е в ролята на шурей в семейство Рой, разкрива някои детайлности за ориста на героя си Том пред Deadline. В края на предишния сезон той избра да съобщи брачната половинка си Шив за сметка на тъста си Логан. " Том не е сигурен дали е заложил на верния състезател. През множеството време почвата под краката му не е постоянна. "

star Matthew Macfadyen gives an update on Tom, Shiv, and Logan
— Deadline Hollywood (@DEADLINE)
Създателят на сериала Джес Армстронг също би трябвало да отговори на някои въпроси. Като да вземем за пример дали да чакаме спиноф сериал. " Мисля, че ще занимателно да работя още веднъж с всички тези хора ", разяснява той. Но добавя: " Не считам, че който и да е от тях е задоволително " зрял ", с цел да получи същински спиноф. "

creator Jesse Armstrong on which characters of the HBO series (if any) are worthy of their own spinoff
— Deadline Hollywood (@DEADLINE)
Той разяснява и за какво е сигурен, че четвъртият сезон на " Наследници " би трябвало да е и заключителен. " Всякакво развиване на историята по-нататък не ми се струваше вярно. "

Премиерата на четвърти сезон на " Наследници " е в НВО Мах на 26 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР