13 индивидуални и едно отборно наказание наложи Дисциплинарната комисия при

...
13 индивидуални и едно отборно наказание наложи Дисциплинарната комисия при
Коментари Харесай

БФС наказа треньорите на Балкан и Левски

13 самостоятелни и едно отборно наказване наложи Дисциплинарната комисия при Оценка за съвместимост на БФС на постоянното си съвещание през днешния ден.

Петима за осъдените в „ А ” ОФГ.

За два мача без спортни права остана играещият треньор на Левски(Паталеница) Стоил Фърцов.

По един мач ще пропуснат сътрудника му от Балкан(Варвара) Анастас Петров, както и Йордан Чучков от Братаница, Димитър Биволарски от Вихър(Ветрен) и  Асен Биков от Локомотив(Септември).  

По отчет с последно предизвестие за отнемане от домакинство е осъден отборът на Родопи(Козарско) поради хвърлена от публиката бутилка по съдийската бригада.

Козарчани ще платят и санкция от 125 лв. за това действие.

Още петима са глобени в пета лига.

За 3 мача „ изгоря ” Иван Дивеков от Шипка(Драгор), а единствено идващия мач на своите тимове ще пропуснат Димитър Янков от Юнак(Ивайло), Стоян Василев от  Светкавица(Синитево), Георги Златанов от  Родопи (Дебръщица) и Тони Василев от Атлетик(Мокрище).

При юношите за 1 среща са осъдени Ивелин Иванов от Локомотив(Септември) и Иван Александров от Чико-Бунара(Бяга).

При децата същото наказване ще изтърпи Леонардо Пурев от Батак.  

Междувременно със свое решение от през днешния ден СТК реалокира срещите от идния кръг в " А " ОФГ Балкан(Варвара) – Тракия(Пазарджик) и Братаница – Величково с 24 часа и вместо в събота от 16 часа те ще се играят в неделя по същото време.

Причина за изместването на срещите е желанието на тимовете да гледат мача ЦСКА 1948 – Хебър, който е в събота от 16 часа в София.    

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР