120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава

120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава ...

120-годишна баба пребори коронавируса.


120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава вестник Hurriyet.

Меника Енчю от село в провинция Шърнак се е възстановила от инфекцията след престой в местна болница.

Тя има 12 деца и над 100 внуци. След като резултатът от теста й за COVID-19 се оказва положителен, тя е била откарана в болницата за лечение.

„Бабата, която беше развълнувана да си върне здравето след 15-дневно лечение, беше изписана от болницата под аплодисменти на лекарите“, пише вестникът.

„Нека Аллах да бъде доволен от нашите лекари и медицински сестри. Те се грижеха много добре за мен", увери Меника. Халиме Енчю, 65-годишна снаха на Меника, увери, че нейната свекърва е консумирала само органични продукти.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 14087 НА ЖИВО: Проф. д-р Тодор Кантарджиев запозна депутатите с предизвикателствата, породени от COVID-19 НА ЖИВО: Проф. д-р Тодор Кантарджиев запозна депутатите с предизвикателствата, породени от COVID-19 Главният секретар на президента е с положителен тест за COVID-19, Радев се самоизолира Главният секретар на президента е с положителен тест за COVID-19, Радев се самоизолира Нови 37 случая на коронавирус са установени в Дома в шуменското село Лозево Нови 37 случая на коронавирус са установени в Дома в шуменското село Лозево
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg