12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през

...
12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през
Коментари Харесай

12-ото издание на Специализираното изложение за земеделие...

12-тото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО през 2019 година ще се организира от 14 до 17 май на обичайното място – летище Стара Загора. Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се провежда от Българска Асоциация на Търговците на Агротехника и още веднъж ще показа най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, артикули и услуги за земеделието.

За БАТА АГРО 2019 са планувани обилни нововъведения в организацията и концепцията на ревюто, тъй че то да стане по-ефективно и потребно както за изложителите, по този начин и за посетителите.

Изложбените площи ще са с напълно нов формат – те ще са ситуирани в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на артикули за земеделието. Новата идея дава по-добра видимост на площите и прави ревюто по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

За първа година в границите на БАТА АГРО компаниите, които оферират семена, препарати за растителна отбрана и торове, ще имат опция да показват своите артикули на опитни полета с посеви.

Друго изобретение е и регистрацията за гости, която ще се изисква. Посещението на ревюто остава гратис, само че ще е належащо всеки да се записва – авансово в уеб страницата на БАТА АГРО или на място в дните на ревюто. Така уредниците от Асоциацията ще могат най-точно да дефинират какъв брой хора са участвали, както и да извлекат данни за интереса към ревюто и профила на посетителите.

„ Промените, които вкарваме през 2019, бяха провокирани от желанието ни да развиваме БАТА АГРО и да отговорим още по-адекватно на потребностите на бизнеса – както за положителното показване на нашите изложителите, по този начин и за хилядите фермери, които отделят време, с цел да ни посетят. С новия формат на ревюто считаме, че реализираме оптимално разположение на изложбените площи, тъй че да са задоволително забележими, обиколката им да е по-кратка и ефикасна.

Наш приоритет е да осигурим допустимо най-вече изгоди за земеделските производители, за това тази година работим и по разширение портфолиото на ревюто с още артикули и услуги, свързани с сектора. Надяваме се заетите в този бранш още веднъж да ни се доверят и ги чакаме в Стара Загора от 14 до 17 май “, разяснява Даниел Минев, Председател на Управителния съвет на Българска Асоциация на Търговците на Агротехника.

Заявки за присъединяване от изложители към този момент се одобряват, като са в действие отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи – 40% понижение при заявяване до 14 декември 2018 година и 20% понижение – до 28 февруари 2019 година

За Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника и всичко за селското стопанство. Изложението се провежда от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци.

С всяко последващо издание на БАТА АГРО се записва растеж на изложители и гости, като на 11-тото издание на ревюто през 2018 година бяха заети над 36 600 кв.м. повърхност от 200 изложители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР