12 от футболистите на завърналия се в професионалния футбол Миньор

...
12 от футболистите на завърналия се в професионалния футбол Миньор
Коментари Харесай

12 футболисти на "Миньор" Перник са с коронавирус

12 от футболистите на завърналия се в професионалния футбол " Миньор " Перник са дали позитивни проби за COVID-19. Това потвърдиха от Районната здравна ревизия - Перник и в формалния уебсайт на отбора.

Играчите на " чуковете " са били тествани всеобщо, откакто един от тях е дал позитивна проба. Днес (9 юли) стана ясно, че още 11 от играчите са инфектирани. Нито един човек от спортно-техническия щаб не позитивен за COVID-19.
" Миньор " се завърна измежду експертите с пирошоу и фенски празник (ВИДЕО) Привържениците се събраха на стадиона, с цел да отпразнуват качването в по-горна дивизия
Футболистите нямат съществени признаци, а усещат единствено леко неразположение. Разпространението на болестта е открито, до момента в който тимът е бил на лагер в село Ковачевци. Играчите с позитивни проби към този момент са се прибрали по домовете си, където ще бъдат сложени под карантина и следени от РЗИ, съобщи Мартин Жлябинков – секретар на община Перник и член на Управителния съвет на клуба.

Незаразените футболисти ще продължат със заниманията на лагера, като ще бъдат тествани още един път. Всички те ще останат в Ковачевци до второ разпореждане на РЗИ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР