12-годишният ученик Тирез Глазго от Манчестър се самоубил заради забравени

...
12-годишният ученик Тирез Глазго от Манчестър се самоубил заради забравени
Коментари Харесай

Ученик си забравил раницата, закъснял за училище и се случила голяма трагедия

12-годишният възпитаник Тирез Глазго от Манчестър се самоубил поради забравени учебници. Момчето отишло на учебно заведение и открило, че е не запомнило в къщи чантата си с учебниците. Ученикът по този начин се изплашил от възможна забележка или наказване, че решил да се върне в къщата си и по-късно се самоубил. Кети Крос, майката на Тирез разкрила бездиханното му тяло откакто й се обадили от учебното заведение, оповестяват английските издания. Учителите почнали да ес безпокоят откакто не го видели на заниманията. Обикновено детето не пропущало часове - той бил добър възпитаник и не получавал забележки от педагозите.

Публикация, споделена от @nebesnyphoenix на



Кети Крос твърди, че нейният наследник доста се боял да не закъснее за учебно заведение и по този начин да получи неприятна оценка за държание. Но дамата в никакъв случай не си е представяла, че поради този си боязън, синът й може да реши да отнеме живота си.

Публикация, споделена от @nebesnyphoenix на


Съобщава се, че Тирез бил интензивно и радостно момче, само че доста мощно му повлиял разводът на родителите му. Кети Крос споделя, че детето й не издържало никакви неприятности и дори посещавало психолог поради този проблем.

Публикация, споделена от @nebesnyphoenix на


Специалистите свързват самоубийството на Тирез с психическите проблеми сле развода на родителите му, прочувствения напън от страна на учебното заведение и неналичието на внимание от обществените служби.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР