12 години лишаване от свобода при първоначален строг режим ще

...
12 години лишаване от свобода при първоначален строг режим ще
Коментари Харесай

12 години затвор за мъж, намушкал съпругата си 24 пъти

12 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим ще би трябвало за изтърпи Георги Колев от Троян, който умъртви жена си преди една година. Съдът е разгледал делото по реда на съкратеното правосъдно разследване, защото подсъдимият се е признал за отговорен и е приел за правилни обстоятелствата, изложени в обвинителния акт от прокуратурата.

Георги е приет за отговорен за това, че на 28 януари 2018 година съзнателно умъртвил брачната половинка си Красимира по изключително нечовечен метод - 24 пъти я наръгал с нож в гърдите и корема.

Трагедията се разиграла в фамилното жилище в ж.к. " Лъгът " сред 2 и 2,30 часа, когато се развихрил следващият скандал сред Красимира /35 год./ и мъжа й. Караниците били честа процедура сред тях, защото брачната половинка употребявала алкохол. След сходни запои тя ставала нападателна и посягала на пердах. По думите на мъжа даже " вадела нож " и се опитвала да го нарани. Не стига това, ами продължавала да поддържа връзка и с различен мъж.

За свадите и връзките посред им били регистрирани заявителски материали в РУМВР-Троян, формирана била кореспонденция в Районна прокуратура-Троян и били осъществявани многократни инспекции. Въпреки издадена от съда ограничаваща заповед по искане на дамата, обвиненият посещавал фамилния апартамент.

На 28 януари той още веднъж отишъл там, откакто Красимира поискала да се срещнат. Когато дошъл я заварил доста пияна. Разменили остри думи, напрежението ескалирало, последвал скандал посред им. Жената отново протегнала ръка с нож, само че Георги го изтръгнал и в буйство, със мъгляв от яд взор почнал да я дупчи в региона на гърдите. После се обадил в полицията.

Присъдата предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд Велико Търново.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР