12 бургаски пожарникари позираха пред фотообектива на Видин Стоянов, за

...
12 бургаски пожарникари позираха пред фотообектива на Видин Стоянов, за
Коментари Харесай

Бургаски пожарникари позираха за календар

12 бургаски пожарникари позираха пред фотообектива на Видин Стоянов, с цел да насочат обръщение за разпространение на специалността огнеборец. Кадрите ще бъдат събрани в календар, който е по образеца на световноизвестни издания. Най-прочутото измежду тях е с австралийските пожарникари, познати по целия свят с атрактивните си тела. Но родните герои не демонстрират мускули. Календарът ще съдържа фрагменти от същинските им срещи с пламъците, съобщи кореспондентът на БГНЕС от морския град.

" В никакъв случай календарът ни и нашите момчета не отстъпват на австралийските пожарникари. Даже тези снимки ще излязат още по-ефектни, тъй като демонстрират специалността ни, до момента в който при австралийските пожарникари акцентът е различен ", разяснява Асен Асенов, началникът на група " Пожарогасителна и избавителна активност " на Първа РСПБЗН-Бургас.

Валентин Великов се е снимал за календара с тригодишната си дъщеричка. " Тя е пъклен огромен почитател на пожарната. Аз съм второ потомство пожарникар. Жена ми пък е познавач на фотографията и всички тези неща способстваха за страстта по време на фотосите. Всички с боязън и неспокойствие чакахме фотосесията ", показа огнеборецът.

Неговият сътрудник Иван Кънчев пък си спомни, че по време на фотосите на подготвителна база във Върли бряг е имало доста каскади, палили са се огньове, с цел да се съобщи най-точно всекидневието на чиновниците на службата за сигурност и отбрана на популацията.

През годините бургаската пожарна прави разнообразни акции. Сред тях са и фотосите на работен календар с благотворителна цел за децата на починалите чиновници. Сега залагат на професионална фотосесия с задача.

" Всеки кадър е обвързван с съответно деяние на наши сътрудници при произшествие: без значение дали иде тирада за отваряне на блокирала врата, рязане на автомобил или гасене на пожар ", посочи основен контрольор Николай Николаев, началникът на Първа РСПБЗН-Бургас.

Атрактивният календар би трябвало да е подготвен за Коледа.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР