112 - Новини


Двама пътни полицаи са задържани за приет подкуп след подаден

Двама пътни полицаи са задържани за приет подкуп след подаден ...

... дисциплинарни санкции срещу двамата служители и уверява, че ще са безкомпромисни към всяко подобно поведение на служителите, уронващо престижа на министерството", допълват от вътрешното ведомство. 
Небезизвестният Венцислав Ангелов Венци Чикагото нападна личен лекар в русенското Ново

Небезизвестният Венцислав Ангелов Венци Чикагото нападна личен лекар в русенското Ново ...

... информация с цел дестабилизиране на банковата система". Чикагото бе издигнат за кмет на Русе от "Национална републиканска партия". Известен е и с близките си отношения с Бисер Миланов-Петното.

Намерени са човешки останки в парк Въртопо в София съобщи

Намерени са човешки останки в парк Въртопо в София съобщи ...

... кучетата си. На място са извършени огледи и следствени действия, потвърдиха от МВР. На място са извършени огледи и следствени действия. Предстоят експертизи. Разследването продължава. Очаквайте подробности.


Специализирана акция на полицията се провежда в центъра на София

Специализирана акция на полицията се провежда в центъра на София ...

... хостели и хотели, където по принцип се събират нелегални мигранти. Акцията е насочена и срещу нерегламентираните таксиметрови превози. Към момента няма данни за задържани. Проверките обаче продължават.Крадци са задигнали екипировка на планински спасители от отряд Враца

Крадци са задигнали екипировка на планински спасители от отряд Враца ...

... радиостанции, лавинни уреди и GPS уред. Спасителите призовават, ако някой попадне на оферта за откраднатите артикули, да ги сигнализира. Отряд Враца е част от Планинската спасителна служба.

40 годишен мъж е убит тази нощ в село Катунци край

40 годишен мъж е убит тази нощ в село Катунци край ...

... мъжът е прободен с остър предмет.  Криминалистите от РУ-Сандански са задържали мъж, изяснява се съпричастността му към тежкото криминално престъпление. Работата по случая продължава, уведомена е прокуратурата.14 годишно дете е пострадало при удар на пешеходна пътека в

14 годишно дете е пострадало при удар на пешеходна пътека в ...

... травма. Настанено е за лечение в болнично заведение. Шофьорът на леката кола е тестван за алкохол и наркотици, като резултатите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.