11-ият сезон на Откраднат живот“, анонсиран като последен, се завъртя

...
11-ият сезон на Откраднат живот“, анонсиран като последен, се завъртя
Коментари Харесай

Зрители скочиха срещу „Откраднат живот“: Обърнахте сериала на халтура!

11-ият сезон на „ Откраднат живот “, обявен като финален, се завъртя в ефира на Нова телевизия през предходната седмица, видя HotArena.

Вместо да бъдат посрещнати с аплаузи от най-верните си фенове, новите серии бяха грубо разкритикувани в обществените мрежи.

„ Дървени артисти, рецитират все едно са пионерчета пред Тодор Живков “, „ Декорите под всякаква рецензия. Няма такава болница – две стаи, два коридора и 5 стълби. Сигурно са нужни икономии, само че сравнете се с някой докторски филм от западните. Спомням си, че „ Клиника на третия етаж “, дето проби пътя на сериалите през 99-а, имаше повече декори “, гласят част от мненията на почитателите на сериала.

И още: „ Сценаристите са блъснали дъното и си смучат от пръстите. Размиха изцяло сюжета и към този момент няма нищо общо с началото на сериала. Творческото изтощение си проличава във всяка сцена. Може ли Иво Фотев, изигран от другояче симпатичния ми артист Васил Бинев, да умира и да се съживява като феникс към този момент 5 пъти във всеки сезон просто тъй като нямат с какво да запълнят 50 серии по 1 час? Че това не е фантастика, а медицински сериал “...
Много от феновете показват негодуванието си и против любовните сюжети в продължението на докторската сага, като ги съпоставят с тези от „ Дързост и хубост “ и турските сапунки.

Масовото зрителско неодобрение стигнало до ушите на продуцента Евтим Милошев, който е подхванал нетрадиционен ход, с цел да съживи интереса към сериала. Сигурни източници издават, че той ще се включи с роля в последните епизоди от сезона, като ще играе професор, величие в хирургията. Първоначално концепцията му била да бъде санитар, само че след това жена му Христина, която е и основен сценарист на „ Откраднат живот “, решила да го вкара в обувките на професор.

Последният снимачен ден на докторската сага ще е на 6 март, а за феновете сериалът ще приключи чак през май месец. Екипът, работил над него, наброява тъкмо 200 души, а актьорите в основни функции – 51. В епизодични функции за всичките 11 сезона са влезнали цели 1449 души, а снимачните дни са били 1457. Общо сериите до момента са 507, снимани от 15 оператори, 12 режисьори и написани от 26 сценаристи.

Сценарните страници надвишават 21 хиляди, издават от екипа, а медицинските случаи, които сме гледали от 2016 година, когато започва „ Откраднат живот “, са повече от 1500. Зрителите обаче са на мнение, че сериалът е трябвало да спре още преди 3 сезона. „ Трябваше да го приключат, когато беше кулминационната точка, и да останат безконечното №1, а не да трансформират хубавата концепция в тв боза и халтура единствено и единствено до не престават да печелят “, пишат те в обществените мрежи.

11-ият сезон би трябвало да постави точка на докторската драма, само че единствено да не се окаже след Великден, че отново е имало огромен зрителски интерес, и наесен да гледаме „ Откраднат живот-Завръщането “, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР