11 досъдебни и 7 бързи производства за регистрирани престъпления са

...
11 досъдебни и 7 бързи производства за регистрирани престъпления са
Коментари Харесай

Образуваха 18 досъдебни производства за регистрирани престъпления в Шумен

11 досъдебни и 7 бързи производства за регистрирани закононарушения са формирани по време на профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, която се организира на територията на ОДМВР - Шумен. Това осведомиха от пресцентъра на регионалната дирекция.

Екипи на четирите районни ръководства са направили инспекция на 913 лица, двама от които са били оповестени за търсене и са открити. Седем души са арестувани в хода на интервенцията за осъществени закононарушения - шофиране след приложимост на наркотични субстанции, владеене на наркотични субстанции, държане на акцизни артикули без бандерол, нелегално присъединение към електропреносната мрежа, кражба на дървесина. Иззети са над 16 кг тютюн без акцизен бандерол, 840 къса цигари без бандерол, открити са две противозаконни прикачвания към ел. мрежата, конфискувани са 6 кубика дървесина, които са били без надлежни позволителни.

За разнообразни установени нарушавания полицейските чиновници са съставили 62 акта за открити административни нарушавания. Съставени са 14 АУАН и констативни протоколи от други институции, които са били включени в интервенцията.

Проверени са 14 заложни къщи, шест пункта за изкупуване на  черни и цветни метали, 19 автоморги, сервизи и депа за коли. Извършени са инспекции в 57  търговски обекта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР