Шериф Шекат, който организира терористичната атака в Страсбург, е бил

...
Шериф Шекат, който организира терористичната атака в Страсбург, е бил
Коментари Харесай

Нови разкрития! Ето защо терористът от Страсбург се провалил в стрелбата срещу полицаи и бил ликвидиран

Шериф Шекат, който организира терористичната атака в Страсбург, е бил въоръжен с револвер от 1892 г. Това съобщава радиостанция France Info.

Става въпрос за стандартен френски армейски револвер с калибър 8 мм. С това оръжие Шекат е стрелял по трима полицаи, но тъй като револверът бил много стар, а точността му - ниска, куршумите не са попаднали от близко разстояние в полицаите и те успели да застрелят Шекат, уточнява Петел.бг.



Припомняме, че във вторник вечерта 29-годишният жител Шериф Шекат на Страсбург откри огън в коледен базар в центъра на града. Според последни данни в резултат на нападението жертвите станаха четир. Първоначално информацията за ранените и загиналите бе противоречива.

В четвъртък френските власти приведоха последни официални данни за три жертви и 13 пострадали. Един от тях се намираше в състояние на мозъчна смърт. Извършилият на терористичния акт в Страсбург Шериф Шекат е заявил, че отмъщава за загиналите радикални ислямисти в Сирия. След престрелка с военен патрул, престъпникът успял да избяга, но по-късно бе застрелян при спецакция в Страсбург.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР