Швеция, чиято либерална противоепидемична стратегия, привлече световното внимание, е регистрирала

...
Швеция, чиято либерална противоепидемична стратегия, привлече световното внимание, е регистрирала
Коментари Харесай

Швеция отчита 1870 нови случая на коронавирус за датата 23 октомври, което е нов рекорд

Швеция, чиято либерална противоепидемична стратегия, привлече световното внимание, е регистрирала 1870 нови случая на коронавирус на 23 октомври, най-големия брой от началото на пандемията, показа днес статистиката на шведската Агенция по обществено здраве, цитирана от БТА.

За сравнение предишният рекорд, който беше отчетен в края на юни, беше 1698 случая за едно денонощие.

По-рано Агенцията по обществено здраве каза, че пролетният пик вероятно е бил много по-голям, но вероятно не е регистриран поради липса на тестване. Официалният брой на жертвите в Швеция намалява с 15 от петък досега, на 5918.



Обяснение за намалението не беше дадено, но преди се е случвало броят на починалите да бъде променян след устонавяване на действителната причина за дадена смърт.

Смъртността в Швеция на глава от населението е няколко пъти по-висока в сравнение с тази в скандинавските ѝ съседи, но е по-ниска в сравнение с някои други, по-големи европейски страни като Испания и Великобритания.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13937  Президентът Ердоган към Бойко Борисов: Скъпи приятелю, бързо излекуване! Президентът Ердоган към Бойко Борисов: Скъпи приятелю, бързо излекуване!  Община Ловеч анулира концерта навън за Деня на будителите Община Ловеч анулира концерта навън за Деня на будителите  Щабът против COVID-19 в София: Онлайн образование при над 20% отсъстващи в учебно заведение Щабът против COVID-19 в София: Онлайн образование при над 20% отсъстващи в учебно заведение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР