Целият персонал на видинската МБАЛ Св.Петка ще бъде изследван за

...
Целият персонал на видинската МБАЛ Св.Петка ще бъде изследван за
Коментари Харесай

Във Видин тестват целия персонал на МБАЛ Св.Петка за COVID-19

Целият персонал на видинската МБАЛ " Св.Петка " ще бъде изследван за COVID-19, след като стана ясно, че 15 медицински служители са заразени до днес, съобщават от областна администрация.

Областният управител Момчил Станков е провел работна среща днес с част от членовете на Областния временен кризисен щаб за оценка на риска.

Заради големия брой положителни проби за COVID-19 на медицински специалисти от видинската болница, е взето решение да бъде изследван целият персонал на МБАЛ " Света Петка " -Видин.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5862
31 са новите случаи на коронавирус у нас, заразата изненадва лекарите всеки ден

Тестването ще започне днес, като резултати се очакват до края на седмицата.В лечебното заведение работят около 450 човека. В област Видин днес е регистрирана още една положителна проба за коронавирус, отново на медицински специалист - сестра от интензивно отделение. Към момента 23 са потвърдените случаи на COVID-19 в областта, като 15 от тях са на медицински служители. Един пациент вече е излекуван.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5862  Масова евакуация на 25 хиляди турци от чужбина стартира от през днешния ден Масова евакуация на 25 хиляди турци от чужбина стартира от през днешния ден  Почти половината от новите инфектирани в Русия са били без признаци Почти половината от новите инфектирани в Русия са били без признаци  АИКБ упорства за антикризисни ограничения в стопанската система АИКБ упорства за антикризисни ограничения в стопанската система
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР