Цветан Цветанов подари вратовръзката си на кмета на село Стряма

...
Цветан Цветанов подари вратовръзката си на кмета на село Стряма
Коментари Харесай

Цветанов направи скъп дар на селски кмет, а той обеща да...

Цветан Цветанов подари вратовръзката си на кмета на село Стряма Васил Черпелийски. Вторият човек обеща, че тя е кадемлийска и ще донесе късмет за младия управник на изборите догодина.

Цветанов поднесе подаръка в цвят синьо-лилав след срещата си с областната структура на партията в Раковски на откриването на новото крило на болницата в града. На площада пред читалището дясната ръка на премиера Борисов неформално си побъбри с кмета Павел Гуджеров и селските кметове от общината, пише " Марица ".

С кмета на Стряма ги свързва 10-годишно приятелство и общи „ изборни битки “. Подаръкът на Цветанов за Черпелийски е закачка с препратка към изборите за Европейски парламент през 2019 г.



„ Предложих на Цветан Цветанов да ми подари вратовръзката си за късмет. Както той е вторият човек в държавата след Бойко Борисов, така и аз съм вторият човек в общината след кмета Павел Гуджеров. Той веднага я свали и ми я даде с пожелание да я нося като победител в деня на евроизборите “, разказа кметът на Стряма.

Той е категоричен, че ще се кандидатира за кмет на селото, ако задържи доверието и усети подкрепата от местните. Черпелийски управлява Стряма вече трети мандат. През 2007 г., когато за първи път седна в кметския стол, бе най-младият градоначалник в общината - на Христовата възраст 33 г. Оттогава досега той е преизбиран с 95% от вота на местните.

" Не крия, бил съм член на БСП, но третия мандат се кандидатирах за кмет от ГЕРБ, защото усетих приятелска подкрепа. За мен Цветанов е истински политик, който е близо до хората ", коментира пред " Марица " Черпелийски. И допълни, че подарената вратовръзка сложил в кабинета си до наградите, донесени му от приятели в Германия, и до шала на Реал Мадрид, чийто фен е кметът на Стряма.

" Сега с жена ми се чудим с каква риза да я комбинирам на изборите. Може би ще се наложи да си купувам нова ", пошегува се Черпелийски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР