Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски

...
Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски
Коментари Харесай

Световноизвестна холивудска звезда си поръча къща в луксозен комплекс край Разлог, ще става съсед на Веселин Маринов

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски имот в комплекса за голф край Разлог. Интересът на екшън героя от филмите „ Кървав спорт “, „ Универсален войник “, „ Ченге във времето “ и пр. е бил провокиран от американски кинопродуцент, който също има къща там, пише struma.bg.

Според източници на изданието, Жан-Клод Ван Дам много харесал мястото, но пожелал неговият имот да бъде по-настрани и да се обособи като „ затворен комплекс в комплекса “, като в него ще бъдат изградени 3 къщи, които да се различават от другите.

„ Сделката още не е факт, много е рано да се говори “, заяви Йордан Каназирев, един от собствениците на имота. Той обаче потвърди за потенциалния инвестиционен интерес от страна на холивудския актьор.



„ В комплекса имат къщи различни знаменитости, които не парадират с положението си, а се държат като обикновени хора. Веселин Маринов е един от тях “, потвърди Каназирев. Певецът посреща последните две години Коледа и Нова година в къщата си в голф комплекса край Разлог, като се включва и като изпълнител в празничната програма. Често е виждан там и в компанията на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който също е чест гост на голф комплекса.

Жан-Клод Ван Дам е запознат с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при участието си в снимките на екшъна „ Непобедимите-2”, който през есента на 2011 г. се снима в България. В американската суперпродукция участва холивудският суперзвезден тим, включващ Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Чък Норис и др. Една от снимачните площадки беше във Веляновата къща в Банско, като както подобава на екшън филм, актьорите гърмяха и се гониха с военна техника из улиците, а сред статистите бяха местни хора. През двата снимачни дни кинознаменитостите бяха нагостени с агнета по гергьовски и местни специалитети в механа в Банско и във винарната на тогавашния кмет Александър Краваров. Тогава градоначалникът беше в предизборна кампания, но изненадващо се появи на снимачната площадка с комитски дрехи, препасан със сабя, пистолет и пушка и подари на актьорите плетени чорапи и ръчно тъкани покривки и торбички.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР