Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон излиза от изолация

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на вече не проявява симптоми на COVID-19 и ще излезе от изолация, съобщи днес Елисейският дворец, цитиран от ДПА.

Четиридесет и три годишният френски лидер бе под карантина в продължение на 7 дни в президентската резиденция " Лантерн " във Версай, след като даде положителна проба за коронавирус.

В дните след като бе диагностициран с коварната болест, Макрон страдаше от главоболие, кашлица и умора.

Френският държавен глава продължи да работи дистанционно от Версай - следеше ситуацията с коронавируса в страната и преговорите между ЕС и Обединеното кралство за търговска сделка след Брекзит. Във вторник проведе телефонен разговор с руския президент Владимир Путин във връзка с усилията за слагане на край на конфликта в Украйна, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17307  Нова разновидност на ковид се популяризира в Нигерия Нова разновидност на ковид се популяризира в Нигерия  Мицотакис: Нека имунизацията да постави началото на по-добър живот за всички нас Мицотакис: Нека имунизацията да постави началото на по-добър живот за всички нас  PCR проби се вършат от през днешния ден във Видин PCR проби се вършат от през днешния ден във Видин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР