Франция ще изисква отрицателен писиар тест от почти всички хора

...
Франция ще изисква отрицателен писиар тест от почти всички хора
Коментари Харесай

Франция прави PCR тестовете задължителни за пътуващи от ЕС

Франция ще изисква отрицателен писиар тест от почти всички хора от ЕС, които искат да влязат на нейна територия. Това е съобщил президентът Еманюел Макрон на колегите си вчера на Европейския съвет, съобщи Елисейският дворец, цитиран от Франс прес.

Мярката влиза в сила от полунощ в неделя. Тестът трябва да бъде направен не повече от 72 часа преди заминаването. Изискването няма да се отнася за трансграничните работници и за сухопътния транспорт.

Френският здравен министър Оливие Веран препоръча носенето на хирургични маски на обществени места, защото осигуряват по-добра защита от КОВИД-19 от платнените, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

Той заяви в ефира на телевизия Те Еф 1, че е слабо вероятно да бъдат отменени следващия месец ограниченията за ски курортите и добави, че е рано да се каже кога ще бъдат отворени ресторантите.
Франция е регистрирала от началото на пандемията над 71 000 смъртни случая, свързани с коронавируса. В сряда здравното министерство съобщи за 26 784 нови инфекции - най-големия брой за денонощие от 18 ноември насам.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18661  Втората вълна от ковид в Африка е по-смъртоносна Втората вълна от ковид в Африка е по-смъртоносна  Монголският министър председател подаде оставка след митинги поради скандал към ковид Монголският министър председател подаде оставка след митинги поради скандал към ковид  Отново невисок брой инфектирани с COVID-19, има обаче умряли Отново невисок брой инфектирани с COVID-19, има обаче умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР