Финландското министерство социалните грижи и здравеопазването предупреди днес, че епидемията

...
Финландското министерство социалните грижи и здравеопазването предупреди днес, че епидемията
Коментари Харесай

Епидемията от COVID-19 във Финландия набира скорост

Финландското министерство социалните грижи и здравеопазването предупреди днес, че епидемията от Ковид-19 в страната отново набира скорост след няколко относително спокойни месеца, предаде Ройтерс.

Кумулативният брой случаи на коронавирус на 100 000 жители за 14-дневен период във Финландия се запазва на равнище 15,5 и остава сред най-ниските в Европа, сочат данните на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията от вчера.

Днес финландските власти обаче изразиха безпокойство от факта, че броят на новите случаи през последните две седмици до неделя се е удвоил на 798 от 387 в предходните две седмици.

С 91 нови случая през последното денонощие общият брой на регистрираните заразени във Финландия достигна 9379. 343 от тези хора са починали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12506  Израел ще вкара по-строги ограничаващи ограничения поради растежа на инфектирани с COVID-19 Израел ще вкара по-строги ограничаващи ограничения поради растежа на инфектирани с COVID-19  Втора вълна на COVID-19 в Канада Втора вълна на COVID-19 в Канада  Русия ще достави на България антикоронавирусен препарат Русия ще достави на България антикоронавирусен препарат " Авифавир "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР