Ути Бъчваров заяви, че горе-долу след месец е един нормален

...
Ути Бъчваров заяви, че горе-долу след месец е един нормален
Коментари Харесай

Ути Бъчваров разкри колко души е заразил с COVID-19

Ути Бъчваров заяви, че горе-долу след месец е един нормален и здрав гражданин. " Хората с коронавирус са едни от нас и на всеки може да се случи ", заяви още той в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10085
Той благодари на всички, които са му са се обадили, когато е станало ясно, че е болен. " Не съм взимал пари, за да кажа, че съм бил болен ", отсече още Бъчваров.

Ути Бъчваров е с COVID-19

" Бях изключително обиден и накърнен от това, че ме обвиняваха, че съм " запалил " целият северен район на Черноморието. Бях на един къмпинг в събота и там имаше хора, които бяха обявили, че са болни и са се изолирали. Какво трябваше да направим - да ги изселил ли!? Омразата трябва да се тушира. Трябва да се толерантни, изолацията не е никак лека ",каза още той.

По думите му е заразил само един човек и това е един негов съсед на когото е помогнал да отиде до болница.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10085  Проф. Витанов: Докато злобарите приказват, Щабът работи Проф. Витанов: Докато злобарите приказват, Щабът работи  Седем са генетичните линии на COVID-19 по света, 4 от тях - в България Седем са генетичните линии на COVID-19 по света, 4 от тях - в България  Броят на инфектираните с ковид в Германия се усили с 219 души Броят на инфектираните с ковид в Германия се усили с 219 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР