Университетската болница Канев в Русе започна поетапно отваряне на отделенията

...
Университетската болница Канев в Русе започна поетапно отваряне на отделенията
Коментари Харесай

Болница Канев в Русе отваря за пациенти с различни от коронавируса заболявания

Университетската болница " Канев " в Русе започна поетапно отваряне на отделенията си за лечение на пациенти със заболявания, различни от коронавируса.

След като по време на критичните ноември и декември на миналата година в 90% от отделенията на болница " Канев " бяха настанени пациенти с коронавирусна инфекция, от началото на тази година започна поетапно връщане към обичайната дейност.

Това обяви изпълнителният директор на лечебното заведение Иван Иванов и поясни, че 1428 пациенти с Covid-19 са преминали през болницата.

" Изпразнихме всички отделения по Нова година. Беше направена необходимата дезинфекция. В момента и медици, и персонал са спокойни, безпрепятствено в болницата. Тя е готова, изчистена и е готова да подаде ръка на всички нуждаещи се от нейната помощ ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17852  Д-р Симидчиев: Хората би трябвало да бъдат уверени, че би трябвало да се имунизират Д-р Симидчиев: Хората би трябвало да бъдат уверени, че би трябвало да се имунизират  РЗИ-Стара Загора даде 350 дози ваксина на шест лечебни заведения в района РЗИ-Стара Загора даде 350 дози ваксина на шест лечебни заведения в района  Още медици от ВМА се имунизираха против COVID-19 Още медици от ВМА се имунизираха против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР