Увеличението за клиничните пътеки за инфекциозните болести и за Covid-19

...
Увеличението за клиничните пътеки за инфекциозните болести и за Covid-19
Коментари Харесай

БЛС: Увеличението на пътеките за Covid-19 ще е над 10%

Увеличението за клиничните пътеки за инфекциозните болести и за Covid-19 ще е повече от 10 процента. Това съобщи пред БНТ заместник-председателят на Българския лекарски съюз проф. Николай Габровски, който е и заместник-директор на " Пирогов ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11436
В края на юли здравният министър Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. обяви, че средно с 10 на сто ще се увеличат цените на клиничните пътеки, като за целта ще бъдат отделени около 126 млн. лв. от резерва на Националната здравно-осигурителна каса.

Проф. Кантарджиев разкри кои три групи хора трябва да се пазят от COVID-19

За да се стигне до увеличението обаче, лекарският съюз и Здравната каса трябва да подпишат анекс към Националния рамков договор за увеличаване на различни пътеки, а Габровски съобщи, че това още не се е случило.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11436  Още трима незабавни медици от Пазарджик са с COVID-19 Още трима незабавни медици от Пазарджик са с COVID-19  Новите случаи на ковид в Румъния надвишиха 1400 Новите случаи на ковид в Румъния надвишиха 1400  Финландия предложи носенето на маски на публични места Финландия предложи носенето на маски на публични места
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР