Увеличава се броят на пациентите, които имат нужда от интензивно

...
Увеличава се броят на пациентите, които имат нужда от интензивно
Коментари Харесай

Интензивните COVID отделения във Варна на ръба на капацитета си

Увеличава се броят на пациентите, които имат нужда от интензивно лечение от COVID-19 във Варна, съобщи областният управител Стоян Пасев.

Капацитетът на леглата в интензивните отделения бързо се изчерпва, като днес в града е имало само едно свободно легло за интензивни грижи.

Свободните легла за пациенти, които нямат нужда от интензивно лечение, са 76, информира областният управител, предаде БНТ.

През последната седмица регистрираните положителни с COVID-19 във Варна и областта са 1262. Забелязва се спад в сравнение с предходната седмица, когато положителните са били 1936 души. Тази седмица са починали 65 пациенти, а през миналата 67, каза областният управител.

54 души медицински персонал са дали положителна проба за коронавирус през настоящата седмица.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16913  Големите вериги: Ако клиентите не желаят да съблюдават ограниченията, ние няма по какъв начин да им се противопоставим

Големите вериги: Ако клиентите не желаят да съблюдават ограниченията, ние няма по какъв начин да им се противопоставим  В Русенско разкриват три кабинета за имунизация на медици против COVID-19 В Русенско разкриват три кабинета за имунизация на медици против COVID-19  Депутатът от НФСБ Валентин Касабов води тежка борба с COVID-19 Депутатът от НФСБ Валентин Касабов води тежка борба с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР