Увеличава се броят на заразените с коронавирус в Сърбия -

...
Увеличава се броят на заразените с коронавирус в Сърбия -
Коментари Харесай

Още 219 заразени с коронавирус в Сърбия, четири са жертвите на заразата

Увеличава се броят на заразените с коронавирус в Сърбия - новите случаи до днес в 15 часа местно време са 219, починаха още четирима души, съобщават местни медии, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4721
Общо регистрираните досега случаи на COVID-19 в Сърбия са 2666. Хоспитализирани са 1705 души, от тях 112 са на респиратори.

Китай дарява на Сърбия две лаборатории за тестване на коронавирус

Тествани са общо 10 761 души, които са отговаряли на критериите за изследване.

Починали са общо 65 души, като през последното денонощие са починали четирима мъже на средна възраст 62 години. И четиримата са имали съпътстващи заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4721  Франция ще вкара разрешителни за пътуващите, влизащи на нейна територия Франция ще вкара разрешителни за пътуващите, влизащи на нейна територия  Затлъстяването е един от главните рискови фактори при COVID-19 Затлъстяването е един от главните рискови фактори при COVID-19  Болница Болница " Пирогов " получи подаяние от контейнери за рискови боклуци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР