Турция е регистрирала през последното денонощие рекордните 243 смъртни случая

...
Турция е регистрирала през последното денонощие рекордните 243 смъртни случая
Коментари Харесай

Турция с рекордни 243 смъртни случая от COVID-19 за денонощие

Турция е регистрирала през последното денонощие рекордните 243 смъртни случая от COVID-19, с което общият брой на жертвите достигна 17 364 души, сочат данни на министерството на здравеопазването, цитирани от БТА.

В страната са потвърдени 27 515 нови случая на коронавирусна инфекция, включително безсимптомни, което е с над 2000 по-малко от предишния ден.

В продължение на четири месеца Анкара съобщаваше само за симптоматичните случаи, но от 25 ноември започна да обявява всички заразени, предаде БТА.

Турция е регистрирала 1 955 680 случая на коронавирусна инфекция от началото на пандемията през март, сочат данните. Правителство наложи полицейски час през работните ни и пълен локдаун през уикендите, за да намали разпространението на заразата. Обявявайки днешните данни, здравният министър Фахреттин Коджа заяви, че мерките са започнали да дават резултати.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16922  Двойка столетници пребори COVID-19 Двойка столетници пребори COVID-19  Мъж с COVID-19 загуби зрението и пръстите на ръцете си Мъж с COVID-19 загуби зрението и пръстите на ръцете си  Проф. Витанов разгласи по кое време идва краят на пандемията Проф. Витанов разгласи по кое време идва краят на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР