Три месеца след трагичната смърт на Феди Башур, доведения син

...
Три месеца след трагичната смърт на Феди Башур, доведения син
Коментари Харесай

И майката на Феди Башур приключи с траура! Дамата отмаря на яхта, цялата облечена в бяло

Три месеца след трагичната смърт на Феди Башур, доведения син на фолк певицата Емилия, неговата биологична майка Катя Башур излезе на светло .
Рускинята започна да се появява на светски събития и е особено активна в социалните мрежи. Мнозина смятаха, че блондинката се е затворила в дома си, не спира да плаче и е изпаднала в тежка емоционална дупка, от която едва ли скоро ще се измъкне. Тя живее в Марбея и дори не дойде на погребението на сина си, пише „ Галерия “.
Всъщност Катя е добре, а близките и приятелите й не я оставили нито за миг през тежкия период. Успели да я убедят, че трябва да се върне към живота и бизнеса си със здравословни храни, вместо да потъва в отчаяние. Затрупали я с психологическа литература и й подарили книгата на Мо Гаудат, която съдържа много съвети за това как хората преодоляват тежки моменти и най-вече загубата на близките.
През последните три месеца не спряла да работи, открила заведение за здравословно хранене, където зорко следяла дали служителите й стриктно изпълняват дейностите си.
В началото на август (две седмици след сватбата на бившия й мъж Жорж Башур с фолк певицата Емилия) Катя си позволила почивка и отишла с приятелки на море с яхта за няколко дни.
Че е продължила напред сочи и аутфитът й. Тя не носи черни одежди, а залага на белите рокли или прозрачните тениски.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР