Трима заподозрени за кражби, грабежи и дрога бяха натръшкани на

...
Трима заподозрени за кражби, грабежи и дрога бяха натръшкани на
Коментари Харесай

Стана ясно кои са мутрите, натръшкани след стрелба и гонка на столичен булевард

Трима заподозрени за кражби, грабежи и дрога бяха натръшкани на улицата след зрелищна гонка и стрелба в центъра на София. Както БЛИЦ писа случката се разигра малко преди 13 часа вчера.
Разбойниците се предвижвали с тъмно „ Рено Клио “, следвани от две цивилни коли със служители от столичната полиция.

Зрелищен екшън: Натръшкаха три мутри насред столичен булевард (СНИМКИ)
В района на Паметника на Васил Левски между престъпниците и полицаите започнало преследване. Бегълците минали с пълна газ през следващото кръстовище с бул. Княз Александър Дондуков “ и бул. „ Васил Левски “, спускайки се към Сточна гара. В рамките на 500 метра до следващия светофар с ул. „ Искър “ шофьорът и пътниците в реното били натръшкани на земята, а задното стъкло било сринато от стрелба със стоппатрони.
„ Реших, че снимат някакъв сериал. Аз чаках на зелено за ляв завой по ул. „ Искър “, когато пред очите ми се разигра всичко – шофьорът на реното даваше газ, а след него караше черен „ Мерцедес “. От предното странично стъкло на мерцедеса се подаваше мъж, който направо беше седнал на вратата и стреляше с „ Макаров “. Когато се срина задното стъкло на клиото, разбрах, че не е филм “, разказва очевидец, цитиран от „ Телеграф “.

Първо в БЛИЦ TV: С този черен мерцедес спипали мутрите след лудата гонка в София, вижте какво се случва с тях в момента (СНИМКИ)

Полицаите с мерцедеса успели да изпреварят реното и да го засекат, препречвайки му пътя. „ От клиото изскочи един и тръгна да бяга, но направи само няколко крачки и полицай го догони и го събори на земята “, добавя свидетелят.
Другите двама също бяха извадени от колата и след поставяне на белезници се проснаха един до друг на тротоара. Задържането им се превърна в сензация за гражданите, както и за учениците от близката математическа гимназия, които се спираха и снимаха с телефоните си.
„ Чух три изстрела и крясъци, преди да ги арестуват “, разказа продавачка от магазин за алкохол и цигари. Тримата мъже, облечени в анцузи и дънки прекарали около час на земята, след което на място пристигнали експерти от групата за оглед.
Собственик на близко кафене се съгласил да предостави гаража си, в който задържаните били отвеждани един по един, за да бъдат претърсени. След това разследващите се насочили към реното. Предната му емблема липсвала., На нейно място била сложена такава от „ Порше “. От колата били извадени радиостанцията, с която вероятно са подслушвали полицейските честоти, кози крак, френски ключ, отверки и други инструменти за взломяване.

Само в БЛИЦ TV! " Квартал на ужасите " наричали мястото, където натръшкаха трите мутри след зрелищна гонка в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

Освен тях полицаите намерили парфюм, мобилни телефони и СИМ карти,
„ Занимавали са се с всичко – домови кражби, грабежи, наркотици “, обясни участник в акцията.
Апашите са заловени непосредствено след кражба от няколко автомобила. Двама са криминално проявени за кражби.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР