Тридесет и осем годишна майка на четири деца изобрети оригинален

...
Тридесет и осем годишна майка на четири деца изобрети оригинален
Коментари Харесай

Майка изобрети оригинален начин как да откъсне от екраните многобройната си челяд

Тридесет и осем годишна майка на четири деца изобрети оригинален начин да откъсне от екраните на таблетите и компютрите четирите си деца - като ги накара да сортират 600 разбъркани стари чорапа, съобщава в. " Метро "
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2898
Менди МакНълти е майка на 11-годишните близнаци Джоузеф и Джак и на братята им Хъдсън и Андрю, съответно на 8 и 7 години.

След една седмица, изкарана в самоизолация, разтревожената майка установила, че хлапетата просто не се отделят от екраните на своите устройства, играейки на видеоигри. По този повод тя решила да им въведе " рацион ". Из къщата се мотаели около 600 стари чорапа с различни цветове и размери, включително и тези на съпруга й. Менди никога не ги сортирала след пране и се оформяла впечатляваща грамада. Сега било най-доброто време, за да бъдат сортирани.

Тя предложила на децата си за всеки отново събран чифт да получат право на 1 минута видео игри.

Момчетата се оказали много хитри и проявили завидна организация. Най-напред те сортирали купчината по отделни цветове и размери а след това всеки се заемал с избрана от него разцветка. Хлапетата могли да си издействат по този начин цели 300 минути, или пет часа игри и се чувствали победители. Но хитрата майка предварително си дала сметка, че " изработеното " от децата й време е много по-малко, от това, което те изкарвали обичайно пред екраните.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2898  Китайски учени: COVID-19 се съпровожда от увреждания на стомашно-чревния тракт Китайски учени: COVID-19 се съпровожда от увреждания на стомашно-чревния тракт  Кораб, дошъл от Украйна, е подложен под карантина в пристанище в Истанбул Кораб, дошъл от Украйна, е подложен под карантина в пристанище в Истанбул  Германия ще отпуска помощ на фирмите и жителите, наранени от ковид Германия ще отпуска помощ на фирмите и жителите, наранени от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР