Трети човек, на когото е била направена имунизация срещу коронавируса,

...
Трети човек, на когото е била направена имунизация срещу коронавируса,
Коментари Харесай

Трети човек в Норвегия почина след ваксинация срещу COVID-19

Трети човек, на когото е била направена имунизация срещу коронавируса, почина в Норвегия.

Агенцията цитира съобщение на администрацията на общината Сула в южната част на страната.

" Мога да потвърдя, че е починал възрастен пациент на болницата ни с основни заболявания. Малко преди кончината му е била направена ваксина срещу COVID-19 ", заяви главният лекар на населеното място Перниле Хегре Сгренсен, цитиран от ТАСС.

Ваксинацията на 82-годишния пациент е била направена на 5 януари. Неговата кончина на 6 януари не се свързва пряко с имунизацията, се казва в съобщението на местните власти.

Специалистите ще проучат дали ваксината може да е предизвикала леталния изход, предава БТА.

На 5 януари Норвежката агенция по лекарствата съобщи за два смъртни случая на хора, няколко дни след като са били ваксинирани. Ваксинирането с използването на препарата на американската компания " Пфайзер " и не германския й партньор " Бионтех " стартира в Норвегия на 27 декември 2020 година.

Първи бяха имунизирани настанените в дом за възрастни хора в Осло.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18007  Босна и Херцеговина чака първите ваксини против COVID-19 до 10 февруари Босна и Херцеговина чака първите ваксини против COVID-19 до 10 февруари  По-добра ли е имунизацията на Модерна, която чакаме в понеделник

По-добра ли е имунизацията на Модерна, която чакаме в понеделник  По-добра ли е имунизацията на По-добра ли е имунизацията на " Модерна ", която чакаме в понеделник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР