Това е най-откритата за обществото и медиите коалиция, при нас

...
Това е най-откритата за обществото и медиите коалиция, при нас
Коментари Харесай

Волен Сидеров обяви при какво условие би работил с Валери Симеонов в НС!

Това е най-откритата за обществото и медиите коалиция, при нас няма задкулисие. Казвам си нещата в медиите, за да може Каракачанов да ме чуе. Има криза в коалицията, но има и възможност за промяна. Това заяви лидерът на " Атака " и председател на парламентарната група на ОП Волен Сидеров в предаването " Още от деня " по БНТ.
" Още края на миналата година заявих на Валери Симеонов, да спре да се занимава с лифтове и дискотеки, за да можеш да се захванем с работата ни. Хората ме питат къде са им 300-те лева пенсия ", разкри Сидеров.
" Нямам проблем да работя с Валери Симеонов от парламента, но ако е със здрав разум и разбирането, че аз не съм човекът, който се заяжда ", каза още той.
" За мен е важно да има оздравителна операция, която да докаже, че патриотизмът не е девалвирал ", допълни лидерът на " Атака ".
" Коалицията трябва да мисли и след носа си и в бъдещето, за да се спаси положението. По-високи доходи, сигурност и демографията са част от нещата, по които работим ", завърши Волен Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР