Тийнейджър бе арестуван след стрелба в пловдивската ромска махала Столипиново.

...
Тийнейджър бе арестуван след стрелба в пловдивската ромска махала Столипиново.
Коментари Харесай

17-годишно цигане изпразни цял пълнител насред "Столипиново"

Тийнейджър бе арестуван след стрелба в пловдивската ромска махала " Столипиново ". 17-годишното момче е извадило газов пистолет в средата на улица „ Ландос” и изпразнил цял пълнител във въздуха.

От изстрелите кънтяла цялата махала, пише TrafficNews.bg.

Веднага на място пристигнала патрулка, момчето било прибрано в ареста, а оръжието отнето. Оказва се, че пистолетът не е регистриран. Стрелецът не дал обяснение на кого е, както и защо стреля. На родителите му е бил съставен акт, а тийнейджърът предаден на Комисията за борба с противообществените прояви.

Екшънът се разиграл в понеделник вечер. По това време в ареста е бил прибран и още един жител на квартала за търговия с акцизни стоки.

Още една драма, но с любовен характер се е разиграла същата нощ в махалата. 14-годишно момиче е било избягало от дома си в Разград, за да се срещне с любимия в " Столипиново ". Влюбените са започнали във Фейсбук и след кратко комуникиране пламнала искрата на любовта.

Момичето напуснало бащината къща и пристанала на пловдивчанина. Родителите на девойката веднага са сигнализирали в полицията и момичето било обявено за издирване.

Ден по-късно, в събота, тя е открита в дома на възлюбения й. Органите на реда са я отвели в районното, където са били и родителите й. Що се отнася до Ромеото, той е задържан.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР