Театърът, който разиграха Цветан Василев, Емилиян Гебрев и Бойко Ноев

...
Театърът, който разиграха Цветан Василев, Емилиян Гебрев и Бойко Ноев
Коментари Харесай

Шок! Гебрев е намерил нинджа-марсианец пред дома си!

Театърът, който разиграха Цветан Василев, Емилиян Гебрев и Бойко Ноев с „ новичока “, с който уж бил отровен оръжейният търговец през 2015-та, може да ни се види детска игра. След като за два дни обиколи няколко телевизии, за да се представя за „ жертва “, днес Гебрев мина всякакви граници и изкара от ръкава следващия си фокус, оказва се, подготвен още миналата година.

Става дума за истинска нинджа!

Тя обикаляла около дома на Гебрев, само месец, след като бил подал молбата до главния прокурор, с искане за възобновяване на разследването за отравянето му през 2015-та година, и то заради собственото му съмнение, че е използван „ новичок “.
На снимките обаче фигурата прилича повече на извънземен марсианец, който дебне оръжейника. Разбира се, за да му вземе „ Дунарит “, за какво друго.

Утре сутринта очакваме Гебрев да гостува ексклузивно при Антон Хекимян в бТВ, за да се опитат двамата да идентифицират субекта, а Бойко Ноев – добрият му приятел и бивш военен министър при Костов, да даде интервю, че въпреки маската, е разпознал в нинджата някой агент на руското разузнаване.

За финал Огнян Стефанов – Агент Академик, списващ сайта „ Фрог “, ще напише, че скандалът с отравянето на Гебрев вече е минал границите на земното притегляне и някой е наел шпионин от марсианските спец – служби, за да се разправи с достолепния присвоител на „ Дунарит “.
Очаквайте – със сигурност ще бъде интересно, защото не знаем какво още са приготвили Гебрев и пиарите му.
За съжаление, вече дори не е и смешно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР