Тами Хедж от Северна Каролина, САЩ, където бурята Флорънс бушува

...
Тами Хедж от Северна Каролина, САЩ, където бурята Флорънс бушува
Коментари Харесай

Странно! Арестуваха жена, защото спасила 27 животни по време на урагана "Флорънс"

Тами Хедж от Северна Каролина, САЩ, където бурята " Флорънс " бушува в продължение на две седмици, създаде приют за животни, за да им помогне да оцелеят. Но нямаше представа какво ще й се случи. Северна Каролина е най-разрушена от стихията. Там уплашените хора, евакуирайки се, не винаги можели да вземат животните си с тях. Тогава Тами решила, че трябва да помогне на обречените домашни любимци и да ги спаси от наводненията, пише huffingtonpost.com.

" Собствениците трябва да бъдат евакуирани и да се спасят, но кой ще спаси животните? Ние направихме това ", казва тя.


Жената, която ръководи организация, помагаща на бедните семейства да се грижат за домашните любимци, е направила сиропиталище на мястото на стар склад. Тя обявила, че ще приеме безвъзмездно животни, докато трае бедствието. Тами и доброволците купили всичко необходимо. Те хранели и лекували животните. И скоро вече в приюта имало 27 животни: 10 кучета и 17 котки.


Но добротата на Тами довела до неочакван резултат. Когато ураганът започнал да намалява, от местния център за контрол на животните се обадили на жената и й казали да им даде всичко доброволно или ще дойдат с полиция. Тами изпълнила техните искания, но правоприлагащите органи я арестували така или иначе. Американката била обвинена в създаването на подслон без разрешително и лечението на животни без лиценз. По време на разследването тя била освободена под гаранция в размер на 10 хиляди долара.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР