Тайван съобщи днес за първи внесен случай на коронавирус от

...
Тайван съобщи днес за първи внесен случай на коронавирус от
Коментари Харесай

Тайван съобщи за първи внесен случай на коронавирус от Китай от месеци

Тайван съобщи днес за първи внесен случай на коронавирус от Китай от осем месеца насам, след като се появиха информации за мъж, който е бил глобен за нарушаване на карантинните правила за осем секунди, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Съобщенията се появиха, след като филипински работник мигрант бе хванат да напуска за осем секунди хотелската си стая, където е под карантина, както показват кадри на телевизия Си Си Ти Ви от хотела в Каосян сити, съобщи в неделя държавната централна информационна агенция.

Центърът за справяне с епидемии регистрира двама новозаразени с Ковид-19: индонезийска работничка мигрантка и тайвански бизнесмен, завърнал се от Китай. И двамата са поставени под карантина.

Заместник генералният директор на Центровете за контрол на заболяванията Чуан Ценсян каза, че тайванският бизнесмен се е завърнал в Тайван от летище " Пудун " в Шанхай на 22 ноември.

" Ще изпратим информацията по случая на Китай за допълнително разследване ", заяви Чуан на излъчена по телевизията пресконференция.

Последният внесен Китай случай на коронавирус бе обявен от Тайван на 6 февруари, когато островът започна да ограничава влизането на своя територия от Китай, Хонконг и Макао.

Към днешна дата Тайван е регистрирал едва 718 случая на коронавирус и седем починали от заразата. Отчетени са само 55 местни случая на предаване на заразата, последният от които е установен на 12 април, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16436  Кои наши права бяха нарушени по време на пандемията и по кое време можем да потърсим помощ? Кои наши права бяха нарушени по време на пандемията и по кое време можем да потърсим помощ?  В Разград комерсиалните обекти съблюдават противоепидемичните ограничения В Разград комерсиалните обекти съблюдават противоепидемичните ограничения  Какво се случи с душeвността ни след появяването на COVID-19?

Какво се случи с душeвността ни след появяването на COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР