Според мен хората не протестират толкова за ставащото през последната

...
Според мен хората не протестират толкова за ставащото през последната
Коментари Харесай

Транспортният министър със сензационна версия за хвърлената оставка на Симеонов

Според мен хората не протестират толкова за ставащото през последната година, защото правителството изпълнява стриктно своята управленска програма и изпълнява всички поети обещания - доходите растат, пенсиите се увеличават, има икономически ръст. За мен хората протестират за един по-голям период и за това, че в някои отношения бяха излъгани в очакванията и мечтите си. За пример мога да дам лошата приватизация, която ощети много граждани. Това каза в предаването " Още от деня " по БНТ министърът на транспорта Росен Желязков.

" От опозицията се опитват да се възползват от страховете на хората, но това е част от играта. Оставката на Валери Симеонов не беше заради лоши резултати, а от обида. Това беше единственото добро и правилно решение. Аз си мисля, че е по-добре късно, отколкото никога ", разкри той.

" БДЖ в собствен анализ посочи няколко проблема. Първият е с подвижния състав. Липсват влакове. Имаше поръчка за нови влакове, но КЗК я отмени. Това обаче няма да реши проблема, защото новите влакове ще дойдат след 2 години. Извънплановите ремонти са с 250% повече от плановите. Това говори, че се работи на парче и не се планира занапред. Билетоиздаващата система също не работи добре. Там с малко усилия и средства нещата могат да се подобрят много ", обяви още транспортният министър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР