Софийската градска прокуратура вчера промени обвинението срещу фармацевтичния бос Огнян

...
Софийската градска прокуратура вчера промени обвинението срещу фармацевтичния бос Огнян
Коментари Харесай

Черни облаци надвиснаха над фармацевтичния бос Огнян Донев

Софийската градска прокуратура вчера промени обвинението срещу фармацевтичния бос Огнян Донев, който търка подсъдимата скамейка за укриване на данъци за близо 63 млн. лева., пише " Монитор ".
По време на заседанието на СГС от държавното обвинение съобщиха, че искат да променят обвинението срещу Царя на хапчетата и неговия съпроцесник Борис Борисов, който също е подсъдим за укриване на данъци, но за близо 7,5 млн. лева.
Промяната в обвинението на Донев касае нарушаване на Закона за корпоративното подоходно облагане в частта за сделки между свързани лица, а това срещу Борисов - освен че е затаил, но и е затвърдил неистина при подаването на данъчната декларация, стана ясно вчера. Градските магистрати дадоха възможност на страните да се запознаят с промените и отложиха следващото заседание за 15 ноември.
Според обвинението в имотната си декларация през 2007 година, в качеството си на изпълнителен директор на " Елфарма " АД, Донев не е декларирал увеличение на годишния финансов резултат на фирмата от извършени седем сделки с акции извън регулирания български борсов пазар.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР