Собственикът на най-голямото предприятие в област Ловеч Калинел Марин Радевски е

Собственикът на най-голямото предприятие в област Ловеч Калинел Марин Радевски е ...

COVID-19 погуби роден бизнесмен.


Собственикът на най-голямото предприятие в област Ловеч "Калинел" Марин Радевски е загубил битката с коронавируса днес.

Радевски бе почетен гражданин на Троян и общински съветник. Един от най-големите дарители в региона, човек помагал на десетки хора в нужда. Изключително уважаван в Троян.

Искрено уважение към почетния гражданин. Троянци ще го помним и ще го носим в сърцата си!, написа във Фейсбук профила си кметът на Троян Донка Михайлова, която също се лекува от коронавируса.

Доброто му сърце щедро даряваше нуждаещите се не само в община Троян, написа областният координатор на ГЕРБ и заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Съкрушен съм! Битката с COVID 19 загуби един Човек, когото безкрайно много уважавам! Собственикът на „Калинел“,...
Posted by on  Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 16275 Джо Байдън отговори на един от най-чаканите въпроси за ваксините Джо Байдън отговори на един от най-чаканите въпроси за ваксините Бахрейн стана втората страна в света, одобрила ваксината на Pfizer Бахрейн стана втората страна в света, одобрила ваксината на Pfizer Естонският премиер пропуска срещата на върха на ЕС заради карантина Естонският премиер пропуска срещата на върха на ЕС заради карантина
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg