Служител на медицински център в Милоуки (САЩ) е унищощил повече

...
Служител на медицински център в Милоуки (САЩ) е унищощил повече
Коментари Харесай

Медицински работник умишлено опропасти ваксинацията на 500 души

Служител на медицински център в Милоуки (САЩ) е унищощил повече от 500 дози от ваксината на " Модерна " срещу новия коронавирус. За да изпълни плана си, той извадил всичките 57 кашона с по 10 дози от хладилника и ги изхвърлил навън. След проведено вътрешно разследване ръководството на здравния център незабавно е освободило служителя.

,,Още в първия ден от седмицата установихме липсата на 57 кашона с ваксината на Модерна, или това са 500 дози``, обясни говорител на медицинския център, цитиран от " Дейли мейл ".

Веднага предприехме вътрешно разследване, като първоначално мислехме, че се касае за неволна грешка, когато разбрахме, че служителят, който е извършил това, го е направил съвсем преднамерено. Самият служител призна вината си, но не обясни защо го е направил, допълни още говорителят.

Очаква се извършителят да бъде докладван на компетентните органи.

Продължаваме да вярваме, че ваксинацията е единственият възможен изход от тази пандемия. В момента сме повече от разочаровани, защото заради действията на този човек 500 души ще останат без ваксина, коментираха от медицинския център.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17635  Кога е допустимо наново заразяване с COVID-19? Кога е допустимо наново заразяване с COVID-19?  Вълчев: Не може да прехвърлим цялото задължение върху бъдещото потомство

Вълчев: Не може да прехвърлим цялото задължение върху бъдещото потомство  Ген. Мутафчийски: Голям е спадът на Коронавирус пациентите в столичните лечебни заведения

Ген. Мутафчийски: Голям е спадът на Коронавирус пациентите в столичните лечебни заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР