Словакия, която е страната с най-малко в починали от COVID-19

...
Словакия, която е страната с най-малко в починали от COVID-19
Коментари Харесай

За пръв път от 3 месеца - Словакия обяви рекорден брой на новoзаразени с COVID-19

Словакия, която е страната с най-малко в починали от COVID-19 в Европа, съобщи днес за 63 нови случая с коронавирус за денонощие, което е рекорден брой за последните три месеца, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11233
Здравното министерство съобщи, че положението остава под контрол и в хоспитализациите няма промяна. Миналата седмица в страната бе констатиран първият от средата на май насам смъртен случай от COVID-19, с който броят им достигна 29. От началото на пандемията заразените с коронавирус в Словакия наброяват 2480, от които 1824 са се възстановили.

Как Чехия и Словакия борят COVID-19

Броят на заразените с коронавирус в Чехия се е увеличил с 244 за изминалото денонощие, което е с 46 по-малко от предния ден. Това съобщи днес чешкото министерство на здравеопазването, цитирано от ТАСС. Според ведомството от неделя до днес медиците регистрират средно по 200 нови случая. Понастоящем в Чехия има 5232 заразени, повечето от които са самоизолирани у дома. В болници с усложнения пребивават 121 души, от които 15 са в тежко състояние.

От началото на пандемията в страната са установени 17 529 носители на вируса, от които 388 са починали и 11 909 са се възстановили. Най-тежко е положението в Моравско-силезийския край, в района на южния град Прахатице и в столицата Прага.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11233  Новите регистрирани носители на ковид в Добричка област са се тествали по свое предпочитание Новите регистрирани носители на ковид в Добричка област са се тествали по свое предпочитание  Проф. Витанов със злокобна прогноза за развиването на пандемията в България Проф. Витанов със злокобна прогноза за развиването на пандемията в България  Над 26% от новите инфектирани с COVID-19 в Русия са без признаци Над 26% от новите инфектирани с COVID-19 в Русия са без признаци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР