След бруталното убийство на красивата рейнджърка Десислава Стоянова, която бе

...
След бруталното убийство на красивата рейнджърка Десислава Стоянова, която бе
Коментари Харесай

След бруталното убийство на фаталната Деси, сега пак се случи кървав инцидент с рейнджър

След бруталното убийство на красивата рейнджърка Десислава Стоянова, която бе погубена от Светослав Каменов, сега стана ясно, че е разиграла нова кървава драма с участието на рейнджър.

Вчера около 13:20 часа над сатовчанското село Плетена, случен изстрел, произведен от пистолета на бившия рейнджър Емил Каров нарани в ръката 25-годишния му приятел Шукри Гаров.
Двамата решили да излезат в гората, за да търсят ранено предишния ден от местните ловци диво прасе. Валял дъжд и сняг едновременно и рейнджърът се подхлъзнал, като законно притежаваният от него пистолет гръмнал случайно. Изстрела попаднал в ръката на приятеля му.
25-годишният Шукри веднага е транспортиран в МБАЛ „ Иван Скендеров “ в Гоце Делчев, където раната му е била обработена: „ Пациентът е обработен от д-р Любен Коков и е освободен за домашно лечение. По тялото му не е открит куршум. Няма опасност за живота му “, обясни д-р Мария Радойкова, директор на болницата, цитиран от в. Монитор.
Версията, която е потвърдена и от полицията в Гоце Делчев: „ Инцидентът е станал в гората над село Плетена. Не се касае за криминален случай, а за нелеп инцидент “ - съобщиха и от полицията.
Емил Каров е служил в батальона в Стара Загора няколко години. След това напуснал и заминал на гурбет в Англия. Преди няколко седмици се върнал в родното си село.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР