Сирия регистрира първи смъртен случай, дължащ се на коронавируса, предадоха

...
Сирия регистрира първи смъртен случай, дължащ се на коронавируса, предадоха
Коментари Харесай

Първа жертва на коронавируса в Сирия

Сирия регистрира първи смъртен случай, дължащ се на коронавируса, предадоха Франс прес и Ройтерс, като цитираха сирийското здравно министерство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3092
Първият смъртен случай е на жена, починала при приемането си в болница по спешност. Извършените тестове са показали, че тя е била болна от коронавируса, се казва в краткото изявление на министерството, което не съобщава нито възрастта на починалата, нито в кое населено място е починала.

Опустошена от години на война, Сирия се изправя пред епидемия от коронавируса

Сирийските власти приеха серия от мерки срещу разпространението на COVID-19, включително полицейски час, затваряне на училищата и университетите до средата на април и забрана на придвижването между различните провинции, припомня АФП, цитирана от БТА. Но в страната, опустошена от девет години на война, опасенията от разпространение на заразата остават сериозни. Пандемията заплашва особено 6,5-те милиона принудени да напуснат домовете си, които са намерили убежище на друго място в страната.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3092  Ще ни остави ли коронавирусът без пенсии и заплати? Ще ни остави ли коронавирусът без пенсии и заплати?  Искрен Веселинов: Можем да договорим банкова почивка с банките в България Искрен Веселинов: Можем да договорим банкова почивка с банките в България  Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР