Седем страни членки на Европейския съюз показват развитие на епидемията

...
Седем страни членки на Европейския съюз показват развитие на епидемията
Коментари Харесай

Европейска агенция се безпокои заради COVID в 7 страни, сред които и България

Седем страни членки на Европейския съюз показват развитие на епидемията от Ковид-19, което предизвиква голямо безпокойство и повишен риск от смъртни случаи, предупреди днес Европейският център за контрол и превенция на заболяванията, цитиран от Франс прес.

Сред изброените седем държави е и България. Останалите са Румъния, Испания, Хърватия, Унгария, Чехия и Малта, цитира БТА.

В нов доклад за оценка на рисковете европейската агенция, натоварена със задачата да следи епидемиите, се казва, че при тези седем страни се наблюдава " все по-високо съотношение на сериозните случаи или на хоспитализациите ", в съчетание с " вече наблюдавано " или " възможно скорошно " увеличаване на броя на смъртните случаи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12510  Медицинска сестра и лекарка са измежду новозаразените с ковид в Ямболска област Медицинска сестра и лекарка са измежду новозаразените с ковид в Ямболска област  Австрия не разрешава купоните в зимните курорти Австрия не разрешава купоните в зимните курорти  Европейска организация показва Европейска организация показва " огромно безпокойствие " поради ковид в седем страни от Европейски Съюз, измежду които и България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР