Севелин Николов - внук на директорката на училището на Йоан

...
Севелин Николов - внук на директорката на училището на Йоан
Коментари Харесай

Зловещи разкрития! Севелин, който брутално закла баща си, казал след зверството на приятел: Братле, не е е като по филмите. По-трудно е.

Севелин Николов - внук на директорката на училището на Йоан Матев, се нахъсвал с шамари, преди да заколи собствения си баща, пише " Телеграф ".

Минути преди убийството в началото на ноември миналата година той накарал свой приятел да го удари, преди да се качи в дома на баща си Жоро Николов и да го намушка 21 пъти, става ясно от обвинителния акт на младия мъж. От него става ясно също, че поне двама души са знаели за намерението му да убие баща си, но не са направили нищо, за да го спрат.

Зверството е извършено през нощта на 4.11 м.г. Севелин убил баща си в дома му в Павлово с кухненския нож. Часове преди това се отбил в дома му в Павлово. След 20-тина минути слязъл с плик и се похвалил, че баща му му дал домашни суджуци. След това часове наред се наливал с бира, пушил марихуана, шмъркал амфети с приятели. Малко след полунощ в семейната къща, където Севелин живеел в с. Мало Бучино, оставил нож на дивана, където седяла приятелката му Ива, и хладнокръвно и споделил, че тази вечер смята да убие баща си. Тя му казала - " Не прави тъпотии, ще си провалиш живота. Тоя отсякъл: " Не, решил съм. " След това слязъл на долния етаж и си облякъл стар анцуг. В това време дошъл негов приятел - Йоан Алексиев, и заварил Севелин да слага в черна раница суичър, в който увил нож. След това Йоан, Севелин, Ива и още един приятел от компанията се качили в БМВ-тона Алексиев и тръгнали към квартирата на свой познат - Петър в " Манастирски ливади ". Там пак пушили и пили. Около 2 часа Севелин помолил Алексиев да го закара до дома на баща му.

Спрели близо до жилището. Севелин казал на шофьора да загаси фаровете. След това си облякъл суичъра, обул кецове, сложил на ръцете си черни гумирани строителни ръкавици и взел ножа. След това помолил приятеля си да му бие шамари. После тръгнал, но след малко се върнал, защото пред блока на баща му имало хора. Изчакал малко и пак тръгнал. Качил се на 5-тия етаж, позвънил на звънеца. Жоро му отворил. Последвала свада, обиди. Сборичкали се. Жоро паднал на земята и при ставането му Севелин извадил ножа и започнал да го ръга, където свари. Когато се уверил, че баща му е мъртъв, затворил вратата и избягал. Като минал през едно мостче, счупил ножа и го хвърлил в Боянската река, дрехите също.

Върнал се в колата запъхтян и казал на Алексиев: " Братле, не е е като по филмите. По-трудно е. Трябваше повече от един път.. "

Тръгнали обратно към компанията и по пътя казал, че не може да повярва, че го е направил и му било олекнало. Вече било към 4ч сутринта, когато се присъденили към компанията.

Севелин разказал какво е направил - че отървал брат си и майка си. " Свърши се. Сега вече съм спокоен. " След това Севелин, Ива и друг техен приятел - Атанас, тръгнали обратно към Мало Бучино, където тримата се разбрали какво да лъжат пред полицията, а накрая легнали да спят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР