С вяра човек може да преодолее всичко. Бог непрекъснато ни

...
С вяра човек може да преодолее всичко. Бог непрекъснато ни
Коментари Харесай

Архимандрит Никанор: С вяра човек може да преодолее всичко

С вяра човек може да преодолее всичко. Бог непрекъснато ни праща изпитания, подсещащи ни, че има по-важни неща, за да не изпадаме в дребнавост и злободневие, в механичен начин на живот. Тази пандемия поставя много сериозни въпроси какви сме, как живеем. Това каза в ефира на Канал 3 Архимандрит Никанор, игумен на Църногорския манастир.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3085
" Нека всички имат упование в Бога, искам да вдъхна увереност и спокойствие. По-страшна от вируса е паниката, несигурността, поддаването на суеверия и страхове, те могат да донесат по-големи проблеми ", каза отецът.

Коронавирусът вилнее, а те продължават да целуват ръка на попа

" Да говорим дали светото причастие е източник на зараза е все едно да спорим дали има Бог. Който не вярва в Бога, нека вярва в силата на науката ". посъветва той.

" Доста се засили излъчването на служби онлайн. Не си спомням да съм чел да е имало такъв случай пред църквата, да се заявява хората да не идват, както направи руския патриарх ", коментира още Никанор.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3085  Красимир Вълчев: Близо 90% са се присъединили в отдалеченото образование, другите нямат и книги Красимир Вълчев: Близо 90% са се присъединили в отдалеченото образование, другите нямат и книги  Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид  Д-р Ангел Кунчев: Обикновените маски защищават на 60% Д-р Ангел Кунчев: Обикновените маски защищават на 60%
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР