Световната музикална звезда Шакира трогна милиони майки с поста си

...
Световната музикална звезда Шакира трогна милиони майки с поста си
Коментари Харесай

Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не?

Световната музикална звезда Шакира трогна милиони майки с поста си за коронавируса. Тя написа във фейсбук, че не разбира забраната за извеждане на деца навън.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3172
" Съчувствам на тези, които нямат голямо пространство или балкон, за да могат децата им да дишат чист въздух. Ако е разрешено излизането с кучета, трябва да помислим за решение, което дава същото право и на деца, които се нуждаят от слънце и въздух за своето физическо и психическо здраве “, коментира съпругата на защитника на ФК Барселона Жерар Пике.



Според Шакира правителството в Испания трябва да помисли за начин, който да позволи извеждането на деца, акто се спазват всякакви изисквания за дистанция.

„ Децата са истински шампиони в тази социална драма “, посочи още Шакира.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3172  Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели  Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново  Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР