Световната здравна организация предупреди днес, че има почти експоненциална прогресия

...
Световната здравна организация предупреди днес, че има почти експоненциална прогресия
Коментари Харесай

СЗО изрази безпокойство от ескалацията на смъртните случаи на заразени с COVID-19

Световната здравна организация предупреди днес, че има почти експоненциална прогресия на пандемията, предизвикана от новия коронавирус, докато броят на смъртните случай е нараснал с двойно повече за една седмица в света, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3677
9 служители от ООН в Женева са с коронавируса

" Дълбоко съм обезпокоен от бързата ескалация и разпространението в света на случаите на зараза. Броят на починалите нарасна с над двойно повече през изминалата седмица.

В идните дни, ние ще достигнем един милион потвърдени случаи и 50 000 смъртни случая ", каза генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус по време на видеопресконференция в Женева.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3677  Коронавирусът лиши живота на международен водещ вирусолог Коронавирусът лиши живота на международен водещ вирусолог  Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия  Проф. Витанов предизвести какво се чака на Великден поради COVID-19 Проф. Витанов предизвести какво се чака на Великден поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР