Световната здравна организация (СЗО) предупреди Бразилия да не отваря икономиката

...
Световната здравна организация (СЗО) предупреди Бразилия да не отваря икономиката
Коментари Харесай

СЗО предупреди Бразилия да не отваря икономиката си

Световната здравна организация (СЗО) предупреди Бразилия да не отваря икономиката си, преди да е извършила достатъчно тестове, за да контролира разпространението на коронавирусната пандемия, предаде Асошиейтед прес.

Изключително бързото разпространение на коронавируса в Бразилия означава, че страната би трябвало да продължи да прилага някакви карантинни мерки, въпреки негативните последствия върху икономиката, подчерта на пресконференция Майкъл Райън, директор на програмата на Световната здравна организация за извънредните ситуации.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8521
Бразилия продължава да използва хидроксихлорохин за лечение на коронавируса

Кметът на Рио де Жанейро Марселу Кривела, епископ от евангелистката църква, заяви вчера, че ще включи религиозните институции сред " жизненоважните предприятия ". Това означава, че църквите ще могат да се вярващите, отбелязва АП.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8521  Японска ваксина против ковид мина сполучливо опитите върху животни Японска ваксина против ковид мина сполучливо опитите върху животни  Днес се чака да отворят порти и танцовите зали Днес се чака да отворят порти и танцовите зали  Броят на инфектираните с COVID-19 в Германия към този момент е над 179 хиляди Броят на инфектираните с COVID-19 в Германия към този момент е над 179 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР