Световната банка заяви, че е готова да отпусне до 160

...
Световната банка заяви, че е готова да отпусне до 160
Коментари Харесай

Световната банка е готова да отпусне до 160 млрд. долара за справяне с последиците от пандемията

Световната банка заяви, че е готова да отпусне до 160 милиарда долара в следващите 15 месеца. С тези средства тя цели да помогне на страните да посрещнат нуждите си в сферата на здравеопазването и да се възстановят икономически, съобщиха Франс прес и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3864
Бордът на директорите й е одобрил отпускането на 1,9 милиарда долара за 25 страни и работи по проекти за отпускането на помощи за още 40, допълва БТА.

" Борим се да увеличим капацитета на развиващите се страни да реагират на пандемията от COVID-19 и да скъсим периода за икономическо и социално възстановяване ", каза в комюнике президентът на институцията Дейвид Малпас.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3864  Перу вкара обособени дни за излизане на мъже и дами като мярка за битка с COVID-19 Перу вкара обособени дни за излизане на мъже и дами като мярка за битка с COVID-19  Над 5300 умряли от ковид във Франция Над 5300 умряли от ковид във Франция  Броят на инфектираните с COVID-19 по света надвиши един милион Броят на инфектираните с COVID-19 по света надвиши един милион
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР