Само 2 аптеки в Пловдив засега участват в първата тестова

...
Само 2 аптеки в Пловдив засега участват в първата тестова
Коментари Харесай

Само две аптеки в Пловдив имат готовност за електронни рецепти

Само 2 аптеки в Пловдив засега участват в първата тестова фаза на изпълнение на електронните рецепти. Това обяви за радио Пловдив Дима Стайкова – председател на Регионалната колегия на фармацевтите.

„ Нещата тръгват по принцип, но за нито един детайл засега нямаме конкретен отговор “, заяви Стайкова, която припомни, че на този етап ще продължи издаването на рецепти и на хартия.

„ 1 май е сакралната дата за нас, след която издаването на рецепти ще стане само по електронен път “, каза Стайкова и допълни, че дотогава нещата ще се решават в движение, като има още няколко фази на внедряване на електронните рецепти.

Тя посъветва гражданите само ако са напълно наясно с параметрите на рецептите, тогава да използват електронния им вариант.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16971  Недостиг на общопрактикуващи лекари в Ябланица Недостиг на общопрактикуващи лекари в Ябланица  Проф. Ангелов към хората: Ваксинирането е пътят към спасението и прегръдките Проф. Ангелов към хората: Ваксинирането е пътят към спасението и прегръдките  Фризер за предпазване на над 580 000 ваксини бе доставен във Варна Фризер за предпазване на над 580 000 ваксини бе доставен във Варна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР